Primeurcards.nl is vernieuwd!

De online uitstraling van Primeurcards is flink onder handen genomen. Dat heeft geleid tot de lancering van een compleet nieuwe website, inclusief een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel.

Uitstraling

Wat direct opvalt aan onze nieuwe website, is het frisse  en moderne karakter. De huisstijlkleuren van Primeurcards zorgen in combinatie met veel wit voor een overzichtelijke ‘look and feel’.
De kaarten zijn groter afgebeeld dan voorheen waardoor u nu nog beter de juiste keuze kunt maken uit ons ruime assortiment. Ook zijn van elke kaart de specificaties in één klik zichtbaar zodat u direct kunt zien hoe de kaart exact is uitgevoerd.

Praktisch

De categorieën zijn op alfabetische volgorde ingedeeld zodat u snel de gewenste kaarten kunt vinden en bestellen. De prijs voor uw bestelling wordt automatisch berekend en u kunt tussentijds uw winkelmand altijd controleren en desgewenst wijzigingen. We hopen u op deze manier nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nieuwe kaarten worden direct op de homepage gepresenteerd. Omdat Primeurcards haar assortiment blijft vernieuwen, is het raadzaam daar regelmatig een kijkje te nemen. Ook kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe series wenskaarten en aanverwante zaken.

Vertrouwde kwaliteit en service

De website is dan wel flink veranderd, de service en kwaliteit zijn nog steeds zoals die u van ons gewend bent. Zo leveren we binnen 48 uur na uw bestelling, bieden we u onze unieke omruilgarantie en, niet onbelangrijk: Primeurcards levert al haar wenskaarten tegen groothandelsprijzen.

We hopen dat u zich snel thuisvoelt op onze nieuwe website. Heeft u vragen, schroom dan niet om contact op te nemen. We helpen u graag!