Bedankt

Bent u op zoek naar bedankt kaarten voor bedrijven, instellingen, detailhandel en zelfstandigen? Dan bent u bij PrimeurCards aan het juiste adres! Wij staan bekend als dé wenskaarten groothandel van Nederland en hebben een ruim assortiment luxe kaarten voor elke gelegenheid. Binnen 48 uur leverbaar en altijd tegen een zeer scherpe inkoopprijs!

Voor ieder wat wils

Voor jong of oud, de juf of meester, om iemand te bedanken voor zijn of haar hulp, felicitaties of aanwezigheid in moeilijke tijden: wij hebben een grote collectie bedankt kaarten voor iedere gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar kaarten met bedankt teksten, grappige afbeeldingen of een mooi gedicht, u kunt het allemaal bij onze groothandel vinden. Mocht u bij onze bedanktkaarten niet precies vinden wat u zoekt, neem dan ook eens een kijkje bij onze andere wenskaarten.

Wenskaarten voor de detailhandel

Heeft u een eigen zaak of bedrijf en wilt u uw klanten graag bedankt kaarten aanbieden? Door de zeer scherpe inkoopprijs van onze kaarten kunt u deze met een uitstekende marge verkopen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en aan- en verkoop van onze producten? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag geheel vrijblijvend van informatie. 

Heeft u een instelling of bedrijf of werkt u als ZZP’er?

Ook dan is het voor u mogelijk om voordelig (bedankt-)kaarten voor werknemers of zakenpartners te kopen via PrimeurCards. Uiteraard profiteert ook u van onze scherpe inkoopprijzen zodat u voor een lage prijs een attentie voor uw personeel, klanten of leveranciers aan kunt schaffen en op jaarbasis flink kunt besparen op de aankoop van wenskaarten. 

Online bestellen bij wenskaarten groothandel PrimeurCards

Alle kaarten die wij bij PrimeurCards aanbieden, zijn gemakkelijk online te bestellen. Wij hanteren geen minimale of maximale hoeveelheid kaarten die afgenomen kan worden dus u kunt altijd het aantal kaarten bestellen dat u wilt. Door middel van een handige filter kunt u in onze webwinkel de kaart vinden die u zoekt. Naast bedanktkaarten, bieden wij onder andere ook verjaardagskaarten, beterschapskaarten, huwelijkskaarten, geboortekaarten en condoleance kaarten aan. 

Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven onze kaarten ook zelf uit waardoor deze altijd op voorraad zijn. De door u bestelde kaarten worden binnen 48 uur geleverd. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een bepaald product of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl.