Groetjes

Bent u op zoek naar een leuke groetjes kaarten? Bij PrimeurCards heeft u de keus uit een ruim aanbod aan groetjes kaarten! Primeurcards is dé wenskaarten groothandel van Nederland en wij bieden bedrijven, zelfstandigen en de detailhandel luxe wenskaarten aan tegen een zeer scherpe inkoopprijs. Wij geven onze kaarten zelf uit en kunnen deze daarom altijd binnen 48 uur aan u leveren! Snel én voordelig, dat is ons handelsmerk!

Ons assortiment groetjes kaarten

Het is voor veel mensen leuk om een groetjes kaart te ontvangen. Er wordt aan ze gedacht en het ontvangen van een kaart is persoonlijker dan een mailtje of een appje. Wat is er leuker dan de groetjes via een kaart te krijgen en zo te weten dat er aan je gedacht wordt? Bij PrimeurCards vindt u groetjes kaarten in diverse stijlen! Elke groetjeskaart wordt geleverd met een bijpassende, gekleurde enveloppe en heeft een blanco binnenzijde zodat er genoeg plek is voor uw persoonlijke verhaal!

Groetjes kaarten voor de detailhandel

Wanneer u een winkel heeft en op zoek bent naar groetjes kaarten dan biedt Primeurcards u Deze voordelig aan. Wij hebben een zeer voordelige inkoopprijs voor groetjes kaarten, zodat u in staat bent om deze kaarten met een zeer goede marge te verkopen!

Daarnaast heeft u als winkelier ook de mogelijkheid om een kaartenmolen / kaart display in bruikleen van ons af te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw kaartenmolen op ieder moment gevuld blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij voorzien u geheel vrijblijvend van informatie.

Groetjes kaarten voor bedrijven en zelfstandigen

Bent u bedrijfseigenaar of bent u werkzaam als ZZP’er? Ook dan profiteert u bij PrimeurCards van onze scherpe inkoopprijzen en snelle levering en kunt dus zeer voordelig groetjes kaarten kopen!

Online bestellen bij PrimeurCards

U kunt alle groetjes kaarten uit ons assortiment gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Er zijn geen minimale of maximale hoeveelheid die afgenomen dienen te worden, dus u kunt altijd het aantal kaarten bestellen dat u nodig heeft. Wilt u naast groetjes kaarten ook andere wenskaarten afnemen? Wij hebben een handige filter in onze webwinkel, waarmee u gemakkelijk de kaart vindt waar u naar op zoek bent. Wij bieden naast verjaardagskaarten ook beterschapskaarten, condoleancekaarten, huwelijkskaarten, geboortekaarten en bedanktkaarten aan.

Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven al onze producten ook zelf uit, waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over groetjes kaarten, wilt u een bestelling plaatsen of wilt u advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl.