Nieuwe woning

Heeft u een bedrijf, instelling, bent u zelfstandig of werkzaam in de detailhandel en bent u op zoek naar kaarten om iemand te feliciteren met een nieuwe woning? Ook deze vindt u in het assortiment van PrimeurCards! Wij hebben een groot assortiment luxe kaarten voor elke gelegenheid en worden niet voor niets dé wenskaarten groothandel van Nederland genoemd! Onze wenskaarten koopt u altijd tegen een zeer scherpe inkoopprijs en ze worden binnen 48 uur geleverd!

Ons assortiment nieuwe woning kaarten

Een nieuw huis is voor de meeste mensen een zeer belangrijk moment in hun leven dus het is zeker een felicitatie waard! Wij hebben een speciale collectie wenskaarten samengesteld met allemaal hun eigen, moderne uitstraling. Al onze nieuwe woning kaarten hebben een blanco binnenzijde zodat er genoeg plek is voor een persoonlijke boodschap. 

Wenskaarten voor de detailhandel

Heeft u een eigen zaak of bedrijf en wilt u graag nieuwe woning wenskaarten aanbieden aan uw klanten? Door de zeer scherpe inkoopprijs van onze luxe kaarten kunt u deze altijd met een uitstekende marge verkopen.

Het is voor winkeliers tevens mogelijk een professionele kaartenmolens / kaart displays (in bruikleen) af te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw kaartenmolen ten alle tijden gevuld blijft!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u geheel vrijblijvend van informatie. 

Instelling, bedrijf of zelfstandig

Ook als u een instelling of bedrijf heeft of zelfstandige bent, kunt u bij groothandel Primeurcards terecht voor wenskaarten. Is een van uw werknemers of zakenpartners net verhuisd en wilt u hem/haar een kaartje sturen? Dan profiteert ook u uiteraard van onze snelle service en voordelige inkoopprijs! 

Nieuwe woningen kaarten online bestellen bij PrimeurCards

Alle wenskaarten die wij bij PrimeurCards aanbieden, zijn gemakkelijk online te bestellen. Wij hanteren geen minimale of maximale hoeveelheid die afgenomen kan worden dus u kunt altijd het aantal wenskaarten bestellen dat u wilt. 

Wilt u naast ook andere wenskaarten afnemen? Met behulp van een handige filter kunt u in onze webwinkel makkelijk de kaart vinden die u zoekt. Zo bieden wij onder andere ook verjaardagskaarten, beterschapskaarten, huwelijkskaarten en geboortekaarten aan. 

Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven onze kaarten ook zelf uit waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt daarom altijd binnen 48 uur geleverd. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze condoleance kaarten of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl