Succes

Zoekt u kaarten om iemand een succes te wensen met een examen? Bij kaarten groothandel PrimeurCards bent u aan het juiste adres voor al uw wenskaarten. Wij hebben verschillende examen kaarten in ons assortiment, allemaal binnen 48 uur leverbaar en voor een zeer scherpe inkoopprijs!

Succes kaart voor elk examen

Wilt u iemand een hart onder de riem steken voor zijn of haar eindexamen of succes wensen met een ander examen? Bij PrimeurCards vindt u een ruim aanbod examen kaarten voor iedere gelegenheid. Grappige kaarten met vrolijke afbeeldingen of een mooie quote, u kunt het allemaal vinden in onze groothandel. Bent u juist op zoek naar kaarten om iemand te feliciteren met het behalen van een examen? Neem dan een kijkje bij onze geslaagd kaarten!

Wenskaarten voor de detailhandel

Bent u werkzaam in de detailhandel en zoekt u luxe examen kaarten voor uw klanten? Wij hanteren zeer scherpe inkoopprijzen waardoor u onze kaarten met een uitstekende marge kunt verkopen. Voor winkeliers is het tevens mogelijk kaartenmolens / kaart displays (in bruikleen) af te nemen. Dit geeft uw winkel niet alleen een professionele uitstraling maar wij zorgen er ook voor dat de kaartenmolens gevuld blijven.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag geheel vrijblijvend van informatie. 

Zoekt u examen wenskaarten voor personeel of zakenpartners?

Ook als u een instelling of bedrijf heeft of als ZZP’er werkt, is het mogelijk om voordelig wenskaarten te kopen via groothandel PrimeurCards. Uiteraard profiteert ook u van onze scherpe inkoopprijzen zodat u voor een lage prijs uw personeel, klanten of leveranciers kan laten zien dat u aan ze denkt. 

Online bestellen bij PrimeurCards

U kunt ons assortiment gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Wij hanteren geen minimale of maximale hoeveelheid die afgenomen kan worden dus u kunt altijd het aantal kaarten bestellen dat u wilt. Door middel van een handige filter kunt u in onze webwinkel de kaart vinden die u zoekt. Naast examen kaarten, bieden wij onder andere ook verjaardagskaarten, beterschapskaarten, huwelijkskaarten, geboortekaarten en bedanktkaarten aan. 

Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven al onze producten ook zelf uit, waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een bepaalde kaart of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl