Felicitatie dochter

Gezinsuitbreiding is een van de mooiste gebeurtenissen in het leven voor de kersverse ouders en omringende familieleden. Bij de geboorte van een dochter hoort natuurlijk een felicitatiekaart. PrimeurCards heeft daarvoor de mooiste geboorte wenskaarten in het assortiment. Als groothandel in wenskaarten bieden wij een ruim aanbod voor bedrijven, instellingen en zelfstandigen. Onze kaarten zijn te koop tegen scherpe inkoopprijzen en worden zeer snel geleverd!

Groot aanbod geboortekaarten

Bij PrimeurCards bent u aan het juiste adres voor een grote keuze aan wenskaarten om de geboorte van een dochter te vieren. Wij hebben kaarten die compleet geschreven zijn met een feliciterende tekst en blanco kaarten met plaats voor een persoonlijke felicitatie. Van romantische geboorte wenskaarten tot speelse en kleurrijke designs. Tussen de diverse wenskaarten van PrimeurCards vindt u gegarandeerd de perfecte exemplaren. Onze wenskaarten zijn telkens per 5 stuks verpakt.

Kwalitatieve felicitatiekaarten voor de geboorte van een dochter

Kwaliteit staat op de eerste plaats bij onze wenskaarten groothandel. Daarnaast zijn wij ook leverancier en garanderen we dat onze kaarten stuk voor stuk van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Door het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen we dit altijd waarmaken. Bovendien zijn onze felicitatiekaarten voor de geboorte van een dochter direct uit voorraad leverbaar.

De mooiste geboorte wenskaarten voor meisjes

Als iemand uit uw omgeving in blijde verwachting is van een dochter of net heeft gekregen dan is een felicitatiekaart de perfecte manier om deze heuglijke gebeurtenis te vieren. Bij PrimeurCards vindt u een divers assortiment aan wenskaarten voor de geboorte van een dochter. Wij hebben zowel roze, meisjesachtige kaarten als kaarten in neutrale en tijdloze kleuren. Daarnaast zijn er kaarten met allerlei leuke dieren op en blanco wenskaarten met veel schrijfruimte voor een persoonlijke boodschap.

Geboortekaarten voor bedrijven, instellingen en ZZP’ers

Heeft u een bedrijf in de detailhandel of beschikt u over een instelling? Dan kunt u onze collectie felicitatiekaarten voor de geboorte van een dochter verkopen aan uw klanten. De kaarten zijn te koop tegen zeer scherpe prijzen, zodat u een uitstekende marge heeft. Ook als ZZP’er bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij het aanbod van PrimeurCards bent u altijd in het bezit van de mooiste felicitatiekaarten om naar uw personeel, klanten en andere contacten te versturen.

De voordelen van PrimeurCards

PrimeurCards is dé geboortekaarten groothandel van Nederland. Wilt u wenskaarten bij ons kopen voor de felicitatie van de geboorte van een dochter? Ontdek hier welke voordelen u allemaal heeft als u kaarten bestelt bij PrimeurCards:

  • Groot assortiment geboortekaarten
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • Kaarten niet naar wens? Wij geven u omruilgarantie
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Snelle levering: binnen 48 uur door DHL bezorgd

Geboortekaarten eenvoudig online kopen

Nadat u een keuze heeft gemaakt tussen de verschillende wenskaarten die wij hebben voor de geboorte van een dochter kunt u ze eenvoudig bestellen via onze webshop. Daarbovenop geldt er bij PrimeurCards geen minimale of maximale hoeveelheid wenskaarten die u dient af te nemen. Hierdoor kunt u zelf de hoeveelheid kaarten die u wilt aankopen bij ons bepalen. Omdat wij zowel de groothandel als uitgeverij van onze geboortekaarten zijn kunnen wij deze meteen uit voorraad aan u leveren. Binnen de 48 uur worden de geboorte wenskaarten bij u bezorgd.

Neem contact op met ons

De leukste geboortekaarten en andere wenskaarten vindt u ongetwijfeld in de groothandel van PrimeurCards. Indien u nog vragen heeft over onze kaarten of advies wilt dan helpen wij u graag verder via één van de contactmogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0181 45 28 82 of door een e-mail te sturen naar het mailadres verkoop@primeurcards.nl.