In verwachting

Heeft u eigen bedrijf, bent u zelfstandige of werkzaam in de detailhandel en bent u op zoek naar zwangerschapskaarten? Bij PrimeurCards – dé wenskaarten groothandel van Nederland – bent u aan het juiste adres voor al uw kaarten. Bij ons vindt u een groot aanbod luxe wenskaarten die door onszelf uitgegeven worden. Daarom kunnen wij al onze wenskaarten altijd tegen een scherpe prijs aanbieden en binnen 48 uur leveren!

Ons assortiment zwangerschapskaartjes

Een zwangerschap is één van de bijzonderste momenten uit iemands leven dus dit moet natuurlijk gevierd worden met een leuk kaartje! In onze webwinkel vindt u mooie zwangerschapskaarten met enveloppe voor vrouwen en koppels die in verwachting zijn. De kaarten hebben een blanco binnenzijde zodat er genoeg plek is voor een persoonlijke boodschap. 

Wenskaarten voor de detailhandel

Heeft u een eigen winkel en wilt u graag zwangerschapskaartjes aanbieden aan uw klanten? Door de zeer voordelige inkoopprijs van de luxe kaarten van Primeurcards, kunt u deze altijd met een zeer goede marge verkopen!

Winkeliers hebben de mogelijkheid een kaartenmolen / kaart display (in bruikleen) van ons af te nemen. Dit geeft uw winkel een professionele uitstraling en wij zorgen er tevens voor dat uw kaartenmolen ten alle tijden gevuld blijft! 

Op zoek naar zwangerschapskaarten voor werknemers of zakenpartners?

Heeft u een instelling of bedrijf of bent u als zelfstandige werkzaam en is een van uw personeelsleden of zakenpartners in verwachting? Ook u kunt bij Primeurcards terecht voor leuk zwangerschapskaartjes om haar, hem of hen te feliciteren. Uiteraard profiteert u ook van onze scherpe inkoopprijzen. 

Online bestellen bij PrimeurCards

U kunt ons hele assortiment zwangerschapskaarten gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Wij hanteren geen minimale of maximale hoeveelheid die afgenomen kan worden, dus u kunt altijd het aantal kaarten bestellen dat u wilt. Wilt u naast zwangerschapskaartjes ook wenskaarten voor andere gelegenheden afnemen? Met behulp van een handige filter kunt u in onze webwinkel de kaart vinden die u zoekt. Wij bieden naast zwangerschapskaarten ook beterschapskaarten, huwelijkskaarten, verjaardagskaarten, geboortekaarten en bedanktkaarten aan. 

Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven al onze producten ook zelf uit, waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze zwangerschapskaarten of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl