Zoon

De geboorte van een zoon is een mijlpaal in het leven van elke ouder en vraagt om een hartelijke felicitatie. Bij PrimeurCards vindt u de mooiste felicitatiekaarten om de geboorte van een zoon te vieren. Wij zijn dé groothandel in wenskaarten voor bedrijven, instellingen en zelfstandigen. Al onze kaarten hebben een zeer scherpe inkoopprijs en worden snel geleverd!

Uitgebreid assortiment wenskaarten

PrimeurCards heeft een uitgebreid assortiment wenskaarten voor de geboorte van een zoon. De kaarten zijn compleet geschreven of helemaal blanco met plaats om een persoonlijke boodschap toe te voegen, zoals bijvoorbeeld ‘gefeliciteerd met de geboorte van uw zoon’. Van romantische tot kleurrijke en speelse felicitatiekaarten: wij hebben ze in verschillende kleuren, stijlen en maten. De wenskaarten zijn telkens verpakt per 5 stuks.

 

Geboorte felicitatiekaarten van hoge kwaliteit

Bij PrimeurCards dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Doordat wij naast groothandel ook leverancier zijn van de geboorte wenskaarten garanderen we dat ze stuk voor stuk van de hoogst haalbare kwaliteit zijn. Dit waarborgen we door het gebruik van hoogwaardige materialen. Daarbij zijn alle felicitatiekaarten voor de geboorte van een zoon meteen uit voorraad leverbaar.

 

Leuke geboortekaarten voor jongens

Wanneer iemand een zoon verwacht of net heeft gekregen is het natuurlijk heel erg leuk om een felicitatie te sturen. Daarom hebben wij een ruim aanbod geboortekaarten voor jongens te koop. Denk aan blauwe kaarten, wenskaarten met dieren, blanco kaarten en feestelijke kaarten met leuke ballonnen. Wij bieden het allemaal in onze prachtige collectie geboortekaarten.

Geboortekaarten voor bedrijven, instellingen en ZZP’ers

Als u een bedrijf in de detailhandel of een instelling heeft dan kunt u onze collectie felicitatiekaarten voor de geboorte van een zoon verkopen aan uw klanten. De kaarten zijn te koop tegen scherpe prijzen, waardoor u een uitstekende marge heeft. Ook als ZZP’er bent u bij PrimeurCards aan het juiste adres. Hierdoor heeft u altijd felicitatiekaarten om te versturen naar uw personeel, klanten en andere contacten.

De voordelen van PrimeurCards

PrimeurCards staat bekend als dé geboortekaarten groothandel van Nederland. Wilt u wenskaarten bij ons kopen? Hieronder ontdekt u alle voordelen die u heeft wanneer u kaarten bestelt bij PrimeurCards:

  • Groot assortiment geboortekaarten
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • Kaarten niet naar wens? Wij geven u omruilgarantie
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen
  • Snelle levering: binnen 48 uur door DHL bezorgd

Geboortekaarten online bestellen

Heeft u een keuze gemaakt tussen onze verschillende wenskaarten voor de geboorte van een zoon? Bestel de gewenste kaarten dan eenvoudig online via onze webshop. Er geldt geen minimale of maximale hoeveelheid af te nemen wenskaarten bij PrimeurCards, zodat u de hoeveelheid kunt aankopen die u wilt. Wij zijn zowel groothandel als uitgeverij van de geboortekaarten. Daardoor kunnen wij al onze kaarten meteen uit voorraad aan u leveren. Binnen de 48 uur worden ze bij u geleverd.

Contacteer ons

Voor de leukste geboortekaarten en andere wenskaarten bent u van harte welkom in de groothandel van PrimeurCards. Heeft u verder nog vragen of wenst u advies over onze kaarten en andere mogelijkheden? Neem dan contact op via het nummer 0181 45 28 82 of door te mailen naar verkoop@primeurcards.nl.