Kerstboxen

Kerstboxen Primeurcards

Bent u op zoek naar een leuke kerstmiskaarten? Bij PrimeurCards hebben we een breed assortiment aan kerstboxen. Van traditionele kerstboxen tot luxe handgemaakte kerstboxen. U vindt het allemaal bij dé wenskaarten groothandel van Nederland en wij van Primeurcards bieden bedrijven, zelfstandigen en de detailhandel luxe wenskaarten en kerstboxen aan tegen een zeer scherpe inkoopprijs. Doordat wij onze kaarten zelf uitgeven, kunnen wij deze altijd binnen 48 uur leveren! Snel én voordelig, wat wilt u nog meer?

 

Ons assortiment kerstboxen

Voor veel mensen is kerstmis hun favoriete feestdag. Er is niets leukers dan een kerstkaart ontvangen zodat u weet dat er aan u gedacht wordt. Tegenwoordig sturen veel mensen een appje of mailtje om een kerstgroet over te brengen, maar als u iemand echt blij wilt maken dan stuurt u een kaart. Wij hebben een breed aanbod aan kerstboxen. Voor ieder wat wils.
Zoals luxe kerstboxen met chique kaarten of grappige en vrolijke afbeeldingen, u vindt het allemaal bij PrimeurCards! Elke kaart in de kerstboxen wordt geleverd met een bijpassende, gekleurde enveloppe en heeft een blanco binnenzijde zodat er genoeg plek is voor uw persoonlijke kerstgroet!

Kerstboxen voor de detailhandel

Als u een winkel heeft en u aan uw klanten graag kerstboxen wilt aanbieden, dan kunt u vanwege de zeer voordelige inkoopprijs van de kerstboxen van PrimeurCards, deze altijd met een zeer goede winstmarge verkopen!

U heeft als winkelier tevens de mogelijkheid een kaartenmolen / kaart display in bruikleen van ons af te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw kaartenmolen ten alle tijden gevuld blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij voorzien u geheel vrijblijvend van informatie.

Kerstboxen voor bedrijven en zelfstandigen

Ook als u een eigen bedrijf heeft of werkzaam bent als ZZP’er kunt u bij PrimeurCards profiteren van onze scherpe inkoopprijzen en snelle levering en kunt dus zeer voordelig kerstboxen kopen!

Online bestellen bij PrimeurCards

U kunt alle kerstboxen uit ons assortiment gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Wij hanteren geen minimale of maximale hoeveelheid die afgenomen kan worden, dus u kunt altijd het aantal kerstboxen bestellen dat u wilt. Wilt u naast kerstboxen ook andere wenskaarten afnemen? Met behulp van een handige filter kunt u in onze webwinkel makkelijk de kaart vinden die u zoekt. Wij bieden naast verjaardagskaarten ook beterschapskaarten, condoleancekaarten, huwelijkskaarten, geboortekaarten en bedanktkaarten aan.

Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven al onze producten ook zelf uit, waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over kerstboxen, een bestelling of wilt u ons advies? Wij helpen u er graag mee! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl.