Algemeen

Bent u op zoek naar luxe felicitatiekaarten voor uw werknemers, zakenpartners of klanten? Bij PrimeurCards, dé wenskaarten groothandel van Nederland, vindt u de mooiste, grappigste en leukste wenskaarten met gelukwensen voor elke gelegenheid. Wij leveren kaarten voor bedrijven, zelfstandigen en de detailhandel en geven al onze wenskaart zelf uit. Hierdoor zijn wij in staat onze kaarten altijd tegen een zeer voordelig prijs aan te bieden en al binnen 48 uur te leveren!

Ons assortiment felicitatiekaarten

Bij PrimeurCards vindt u een zeer breed scala luxe felicitatiekaarten voor verjaardagen. Zo vindt u in ons assortiment speciale verjaardagskaarten voor dames, heren en kinderen. Zoekt u een grappige verjaardagskaart of een cadeau-envelop? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webwinkel bieden wij een groot assortiment felicitatiekaarten aan voor de detailhandel, ondernemingen en ZZP’ers. Elke luxe wenskaart wordt geleverd met een bijpassende, envelop en heeft een blanco binnenzijde zodat er genoeg plek is voor een persoonlijke boodschap.

Wij hanteren geen minimale of maximale afnamehoeveelheid, dus u kunt altijd zoveel kaarten bestellen als u wilt.

Felicitatiekaarten voor de detailhandel

Bent u werkzaam in de detailhandel en wilt u uw klanten graag luxe felicitatiekaarten aanbieden? Wij zijn naast groothandel ook uitgeverij en drukken al onze kaarten zelf waardoor wij deze tegen een zeer voordelige inkoopprijs aan kunnen bieden. Hierdoor is het altijd mogelijk onze felicitatiekaarten met een zeer goede marge te verkopen.

Wij bieden u als winkelier de mogelijkheid een kaartenmolen / kaart display in bruikleen van ons af te nemen. Wij zorgen er tevens voor dat uw kaartenmolen ten alle tijden gevuld blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Luxe felicitatiekaarten voor bedrijven en ZZP’ers

Bent u de eigenaar of inkoper van een bedrijf of instelling? Of bent u werkzaam als ZZP’er? Ook dan kunt u bij PrimeurCards tegen een zeer scherpe prijs luxe felicitatiekaarten kopen voor uw werknemers, klanten en/of zakenpartners.

Uw felicitatiekaarten online bestellen bij PrimeurCards

U kunt alle felicitatiekaarten uit ons assortiment gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Wij hanteren geen minimale of maximale afnamehoeveelheid, dus u kunt u altijd het gewenste aantal kaarten bestellen. Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven al onze producten ook zelf uit, waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd.

Wilt u naast felicitatiekaarten ook andere luxe wenskaarten afnemen? Met behulp van een handige filter kunt u in onze webwinkel makkelijk de kaart vinden die u zoekt.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze felicitatiekaarten of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl.