5 super tips voor Pasen

Pasen geeft ieder jaar de kans om een gezellige tijd mee te maken. Het christelijke feest valt in de lente, een heerlijke tijd: het zonnetje schijnt, de planten en bloemen staan volop in bloei en je hoort de vogels vrolijk in koor fluiten. De traditie en de timing geven natuurlijk de perfecte voorzet voor een goede gelegenheid. Hieronder staan 5 tips om je Pasen geslaagd door te brengen!

Paaseieren zoeken

Paaseieren zoeken is natuurlijk iets wat niet kan ontbreken aan een compleet paasfeest. Zeker als je kinderen hebt is het een heel goed tijdverdrijf. Dat brengt als ouder ook wat rust ;) Je kan het voor de kinderen nog spannender maken door er een wedstrijdje van te maken. Nummer de eieren, verstop de eieren en zoeken maar! Houd met de nummers bij wie de meeste eieren heeft gevonden en geef iets leuks cadeau :)

Paaseieren schilderen

Eieren schilderen met Pasen is ook een leuk klusje, waar je echt even aandachtig mee bezig kan zijn. Ook dit is bij uitstek met kinderen leuk om te doen. Zorg dat je dunne kwastjes in huis hebt en gebruik het liefst hardgekookte eieren. Watervaste verf is ook een aanrader bij deze. Om je eieren nog meer te ‘pimpen’ kan je bijvoorbeeld wat azijn over het ei sprenkelen, zo wordt de verf wat lichter en krijg je een speels effect. Ook kan je met een sponsje de verf op het ei drukken, zo krijgt de ei als het ware een andere structuur!

Paasbrunch

De Paasbrunch is onmisbaar voor een geslaagd Pasen. Laat iedereen met wie je gaat iets te eten meenemen, zo is het een leuke verrassing wat je gaat krijgen ;) Aangezien April doet wat ie wil en Pasen in April valt, kan het soms flink regenen en moet je binnen eten. Als het weer het toelaat is het heerlijk om buiten te zitten. Zoek bijvoorbeeld eens een mooie plek in de buurt waar je lekker kunt picknicken!

Paasmarkten

Op paasmarkten heerst altijd een gemoedelijke sfeer. Het kan leuk zijn om in plaats van thuis te blijven eens naar een paasmarkt te gaan. In veel verschillende steden in Nederland vind je ze, van Middelburg tot Den Haag, Drachten en Nijmegen. Ook in kleinere dorpen en steden zal je vast een paasmarkt vinden. Neem hier een kijkje als je wilt weten waar een paasmarkt bij jou in de buurt is!

Paasfestivals

Het wordt mooier weer en het blijft langer licht, dus het festivalseizoen kan weer van start gaan. Tijdens Pasen zijn er verschillende, geweldige festivals in Nederland. Gezelligheid, muziek en mooi weer. Wat wilt een mens nog meer? Een bekend festival tijdens Pasen is Paaspop. Je vindt Paaspop in Schijndel, Den Hout en Zieuwent. Behalve Paaspop zijn er nog een aantal leuke festivals die de moeite waard zijn om te ontdekken. Je hebt bijvoorbeeld ook de jaarlijkse easter special van Awakenings, voor de techno- en house liefhebbers!

Vier de lente met onze prachtige zakelijke Paaskaarten!

Ontdek onze uitgebreide collectie op Primeurcards.nl! Verstuur een warme groet naar klanten, collega’s en zakenrelaties en laat zien dat je aan hen denkt tijdens deze feestelijke periode. Onze hoogwaardige wenskaarten van de beste kwaliteit zijn verkrijgbaar in handige pakken van 5 stuks, perfect om uit te delen aan jouw zakelijke contacten. Kies uit een breed scala aan kleurrijke paaseieren en andere vrolijke afbeeldingen die passen bij jouw bedrijfsstijl. Bestel vandaag nog jouw favoriete zakelijke Paaskaarten en maak deze Pasen extra speciaal voor jouw bedrijf! Bekijk onze paaskaarten op: https://primeurcards.nl/wenskaarten/seizoenen/pasen/