Beterschapskaarten

Beterschapskaarten bestelt u snel en voordelig online bij PrimeurCards! Wij zijn dé wenskaarten groothandel in Nederland. Wanneer u staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunt wenskaarten bij ons bestellen en gebruik maken van onze super scherpe groothandelsprijzen!

Ziek? Stuur een beterschapskaartje!

Wilt u een zieke laten weten dat u aan hem of haar denkt? Of wilt u de zieke een beetje opvrolijken? Stuur dan een beterschapskaartje van PrimeurCards! Er geldt bij ons geen minimum afname van het aantal beterschapskaarten dat u bij ons bestelt! Dus ook als klein bedrijf of ZZP’er kunt u uw kaarten online kopen bij PrimeurCards. Al onze wenskaarten zijn per 5 stuks verpakt.

Beterschapskaarten voor detailhandel

Heeft u een winkel en wilt u meer halen uit de verkoop van luxe wenskaarten? Bestel uw beterschapskaarten en andere wenskaarten dan bij PrimeurCards! Wij hanteren de scherpste inkoopprijzen in de markt. U bepaalt zelf de verkoopprijs van onze wenskaarten. Uw marge kan dus een stuk hoger uitvallen dan u gewend bent! Stel zelf eenvoudig uw assortiment samen via onze webwinkel.

Wenskaarten uitgeverij

Wij kunnen onze prijzen zo laag houden omdat wij niet alleen groothandel, maar ook wenskaarten uitgeverij zijn. Er komen steeds nieuwe wenskaarten bij en de collectie wijzigt geregeld. Voor elk seizoen en elke gelegenheid komen er steeds nieuwe kaarten uit. Bijvoorbeeld zakelijke kerstkaarten, geslaagd kaarten etc.! Ook de kaarten voor het hele jaar door zoals beterschapskaarten en verjaardagskaarten worden regelmatig aangevuld met nieuwe ontwerpen. Bezoek dan ook regelmatig onze webwinkel om die nieuwste kaarten te bekijken en bestellen! U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan bent u altijd als eerste op de hoogte wanneer er weer nieuwe wenskaarten online staan!

Beterschapskaartjes bestellen

U bestelt uw beterschapskaarten snel en vertrouwd in onze webwinkel! De wenskaarten worden binnen 48 uur bij u bezorgd. Betalen doet u achteraf! Al onze beterschapskaarten zijn van de hoogste kwaliteit. Wij geven u dan ook een unieke “Niet goed? Geld terug!” garantie op al onze wenskaarten. Indien de kaarten niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen en de kaarten binnen 8 dagen aan ons retourneren. Wilt u eerst contact met één van onze adviseurs over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel ons dan op 0181 452882 of vul het contactformulier in.