Beterschapskaarten

Wanneer u als bedrijf, detailhandel of zelfstandige op zoek bent naar beterschapskaarten dan kunt u deze snel en gemakkelijk bestellen bij beterschapskaarten groothandel PrimeurCards. Wij zijn de grootste wenskaarten groothandel in Nederland en hebben voor iedere gelegenheid de juiste kaarten in ons uitgebreide assortiment te koop. U kunt de meest luxe beterschapskaarten voor een scherpe en voordelige inkoopprijs bestellen.

Ruime collectie beterschapskaarten

Wanneer u voor uw bedrijf, instelling of als zelfstandige op zoek bent naar beterschapskaarten, dan bent u aan het juiste adres bij PrimeurCards. Wij hebben een ruime collectie beterschapskaarten te koop. Enkele voorbeelden hiervan zijn: beterschapskaarten met bloemen, beterschapskaarten met fruit, beterschapskaarten met humor, ik denk aan jou beterschapskaarten, beterschapskaarten voor een kind, beterschapskaarten met knuffel, opkikker kaarten, sterkte kaarten en algemene beterschapskaarten. U kunt voor iedere kaart terecht in onze wenskaarten groothandel.

Populaire beterschapskaarten

In de collectie van PrimeurCards hebben we veel verschillende beterschapskaarten. Hieronder kunt u alles lezen over drie populaire soorten beterschapskaarten.

Beterschapskaarten met bloem

Iedereen die ziek is, is blij met bloemen. Of dit nu in de vorm van een boeket is of op een kaart. Bloemen hebben doorgaans een opfleurende werking. Wanneer iemand een kaart krijgt met een bloem of boeket erop is hij of zij direct blij.

Beterschapskaarten met humor

Ziek zijn is erg vervelend, maar hoe rot het ook is: er valt altijd iets te lachen. Stuur een kaart met wat humor om degene die ziek is op te vrolijken. Dankzij deze kaart kan hij of zij even de pijn of de vervelende situatie vergeten.

Beterschapskaarten voor een kind

Naast voor volwassenen hebben wij bij PrimeurCards ook diverse beterschapskaarten voor kinderen in onze collectie te koop. Deze kaarten hebben o.a. vrolijke kleurtjes en leuke poppetjes. Op deze manier wordt ieder kind blij als er een kaart wordt opgestuurd.

Beterschapskaarten voor detailhandel

Wanneer u een bedrijf in de detailhandel heeft kunt u de grote collectie beterschapskaarten van PrimeurCards verkopen aan uw klanten. Dankzij onze scherpe prijzen kunt u ze verkopen met een uitstekende marge. Wilt u informatie over de mogelijkheden en de verkoop van onze wenskaarten? Wij voorzien u graag vrijblijvend van alle informatie en mogelijkheden voor uw bedrijf in de detailhandel.

Verjaardagskaarten voor instellingen, bedrijven en ZZP’ers

Heeft u geen bedrijf in de detailhandel, maar bent u een instelling, ander bedrijf of ZZP’er? Ook dan kunt u voordelig beterschapskaarten bij PrimeurCards bestellen. Dankzij onze scherpe inkoopprijzen heeft u voor een kleine prijs mooie beterschapskaarten te sturen en kunt u daarnaast een aanzienlijk bedrag besparen op de inkoop van wenskaarten voor uw personeel, klanten en andere contacten.

Voordelen PrimeurCards

Wij zijn dé beterschapskaarten groothandel van Nederland. Hieronder ziet u alle voordelen van het bestellen van wenskaarten bij PrimeurCards:

  • Groot assortiment beterschapskaarten
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • Niet naar wens? U heeft omruilgarantie
  • Mogelijkheid om achteraf te betalen
  • Snelle levering: binnen 48 uur door DHL bezorgd

Beterschapskaarten online bestellen

U kunt bij PrimeurCards gemakkelijk ons grote assortiment beterschapskaarten online bestellen. Bij ons geldt geen minimale of maximale hoeveelheid aan wenskaarten. U kunt de hoeveelheid kaarten afnemen die u wilt. U bent 24 uur per dag welkom in onze webwinkel vol met beterschapskaarten, verjaardagskaarten, condoleance kaarten, geboortekaarten en huwelijkskaarten. In onze webshop kunt u via de handige filter snel de beterschapskaart vinden waar u naar op zoek bent. Doordat wij niet alleen groothandel, maar ook de uitgeverij van alle wenskaarten zijn, kunnen wij al onze wenskaarten direct uit voorraad aan u leveren. Binnen 48 uur leveren wij de door u bestelde beterschapskaarten.

Contact PrimeurCards

Wilt u graag beterschapskaarten online bestellen? U bent voor beterschapskaarten en alle andere wenskaarten welkom in onze kaarten groothandel PrimeurCards. Voor vragen en advies over de kaarten en overige informatie over onze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het telefoonnummer 0181-452882 of via e-mail op verkoop@primeurcards.nl.