Disclaimer
Aan de inhoud van deze website en de daarin opgenomen gegevens, beeldmateriaal, teksten kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.
Alle woord- en beeldkenmerken op deze website zijn eigendom van PrimeurCards, tenzij anders aangegeven. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van PrimeurCards is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken of deze op enigerlei wijze te verspreiden.

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die besteed wordt aan de samenstelling van deze site, kan PrimeurCards niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. PrimeurCards is in geen geval aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of problemen veroorzaakt door technische storingen, ongeacht op welke wijze deze schade ontstaat.

Privacy
Uw persoonlijke gegevens worden na uw toestemming opgeslagen en primair gebruikt voor uw gemak. U wordt door ons op de hoogte gehouden van ontwikkelingen van deze website. Indien u hiervan niet op de hoogte gesteld wilt worden kunt u dit mailen naar info@primeurcards.nl
PrimeurCards respecteert uw persoonlijke gegevens. Daarom gebruiken wij uw gegevens alleen om uw bestelling zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij verkopen uw gegevens niet en verschaffen uw gegevens uitsluitend aan derden die direct of indirect betrokken zijn bij het uitvoeren en/of uitleveren van uw order. Voor het overige gebruiken wij uw gegevens niet.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw en zijn geldig tot maatregelen van buitenaf tussentijds voorschrijven. Met deze uitgave komen voorgaande prijzen te vervallen. Copyright Intressio ©2004.
Alle rechten voorbehouden, PrimeurCards, Scheijdelveweg 5, 3214 VN  ZUIDLAND.

Tussentijdse prijs- en modelwijziging is voorbehouden. Aan de afgebeelde kleuren kunnen geen rechten worden ontleend. Levering zolang de voorraad strekt.

Administratie- en verzendkosten
Voor de administratie- en verzendkosten wordt een bijdrage van € 5.45 per bestelling berekend. Voor rembourszendingen geldt een tarief van € 7,- bovenop de reguliere bijdrage in de verzend- en administratiekosten. U betaalt geen extra rembourskosten indien u ons een éénmalige machtiging verstrekt. Bij expresse zendingen worden de extra kosten doorberekend.

Transport
Goederen reizen voor risico van de koper.
U kunt een transportverzekering afsluiten voor € 2,- per zending.

Betaling en rekeningnummers
Het verschuldigde bedrag dient u binnen 14 dagen na ontvangst over te maken op NL18ABNA0256404410 of  NL24INGB0002902701, onder vermelding van uw faktuur-en debiteurnummer.

Reclame
Reclame over de zending binnen 8 werkdagen.

Omruilen
Op alle artikelen uit voorraad geldt een 8 dagen omruilgarantie. Speciale (druk-)opdrachten vallen hier buiten. Deze garantie geldt voor onbeschadigde en complete verpakkingen. Omruilingen zonder voorgaand overleg worden niet geaccepteerd.

Afnemers
Wij leveren niet aan particulieren en wederverkopers. Wij zijn een leverancier voor bedrijven, detailhandel, zorgcentra en instellingen.

Buitenland
Orders bestemd voor EEG-landen; BTW wordt berekend. Orders voor niet EEG-landen worden exclusief btw geleverd. Voor alle zendingen buiten Nederland; levering AF fabriek.

Mailings
Onze mailings worden gratis, 4 x per jaar, aan onze afnemers verstuurd.