Huwelijkskaarten

Bent u op zoek naar een huwelijkskaart voor een werknemer of zakenpartner? Of wilt stijlvolle trouwkaarten verkopen in uw winkel? PrimeurCards is dé wenskaarten groothandel van Nederland en heeft een groot aanbod luxe kaarten voor bedrijven, zelfstandigen en de detailhandel. Al onze trouwkaarten worden door onszelf uitgegeven, waardoor wij ze altijd tegen een zeer voordelig prijs kunnen aanbieden en al binnen 48 uur leveren! 

Ons assortiment stijlvolle trouwkaarten

Of u nu een kaart zoekt om een kersvers getrouwd stel te feliciteren met de mooiste dag van hun leven of een koppel wilt feliciteren met hun zilveren, gouden of  diamanten bruiloft, bij PrimeurCards vindt u altijd een romantische huwelijkskaart waar de liefde vanaf spat! In onze webwinkel bieden wij een groot assortiment trouwkaarten aan in verschillende stijlen en prijsklassen. Elke trouwkaart wordt geleverd met een bijpassende, gekleurde enveloppe en heeft een blanco binnenzijde zodat er genoeg plek is voor een persoonlijke boodschap. 

 

Wenskaarten voor de detailhandel

Heeft u een winkel en wilt u graag stijlvolle trouwkaarten aanbieden aan uw klanten? Door de zeer voordelige inkoopprijs van een luxe huwelijkskaart van Primeurcards, kunt u deze altijd met een zeer goede marge verkopen!

U heeft als winkelier tevens de mogelijkheid een kaartenmolen / kaart display in bruikleen van ons af te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw kaartenmolen ten alle tijden gevuld blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij voorzien u geheel vrijblijvend van informatie. 

 

Trouwkaarten voor bedrijven en zelfstandigen

Bent u werkzaam als ZZP’er of heeft u een eigen bedrijf of instelling? Ook dan kunt u bij PrimeurCards tegen een zeer scherpe prijs wenskaarten kopen en uw werknemer of zakenpartner verblijden met een stijlvolle huwelijkskaart.

 

Online bestellen bij PrimeurCards

U kunt elke trouwkaart uit ons assortiment gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Wij hanteren geen minimale of maximale hoeveelheid die afgenomen kan worden, dus u kunt altijd het aantal kaarten bestellen dat u wilt. Wilt u naast huwelijkskaarten ook wenskaarten voor andere gelegenheden afnemen? Met behulp van een handige filter kunt u in onze webwinkel makkelijk de kaart vinden die u zoekt. Zo bieden wij ook beterschapskaarten, condoleancekaarten, verjaardagskaarten, geboortekaarten en bedanktkaarten aan. 

Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven al onze producten ook zelf uit, waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd. 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze trouwkaarten of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl