Verjaardagskaarten

Op zoek naar verjaardagskaarten voor bedrijven, detailhandel, zelfstandigen en instellingen? Verjaardagskaarten bestelt u snel en gemakkelijk bij verjaardagskaarten groothandel PrimeurCards. Wij zijn dé wenskaarten groothandel in Nederland en hebben een groot assortiment luxe kaarten voor iedere gelegenheid. U kunt bij ons verjaardagskaarten tegen een zeer scherpe inkoopprijs bestellen.

Grote collectie verjaardagskaarten

Wanneer u voor uw bedrijf of instelling op zoek bent naar verjaardagskaarten, dan bent u aan het juiste adres bij PrimeurCards. Wij hebben verjaardagskaarten in diverse uitvoeringen. Denk aan: Abraham/Sarah verjaardagskaarten, algemene verjaardagskaarten, verjaardagskaarten met bloemen, met een cadeau envelop, voor dames of voor heren, dieren verjaardagskaarten, kaarten met humor, kinder verjaardagskaarten, kaarten met leeftijden en te laat verjaardagskaarten. Zoals u ziet kunt u voor alle verjaardagskaarten terecht in onze kaarten groothandel.

Verjaardagskaarten voor detailhandel

Heeft u een bedrijf in de detailhandel? U kunt de luxe verjaardagskaarten van PrimeurCards met een uitstekende marge verkopen aan al uw klanten. Wilt u informatie over de mogelijkheden en de verkoop van onze wenskaarten? Wij voorzien u graag vrijblijvend van alle informatie en mogelijkheden voor uw bedrijf in de detailhandel.

Verjaardagskaarten voor instellingen, bedrijven en ZZP’ers

Wilt u als instelling, bedrijf of ZZP’er voordelig verjaardagskaarten bestellen om te sturen naar uw personeel, klanten of leveranciers? Ook u kunt in onze kaarten groothandel verjaardagskaarten bestellen. Profiteer direct van onze scherpe inkoopprijzen. Op deze manier heeft u voor een lage prijs leuke verjaardagskaarten om te versturen en kunt u op jaarbasis gemakkelijk een flink bedrag besparen op de inkoop van wenskaarten.

Verjaardagskaarten online bestellen

U kunt bij PrimeurCards gemakkelijk ons grote assortiment verjaardagskaarten online bestellen. Bij ons gelden geen minimale of maximale hoeveelheid verjaardagskaarten. U kunt de hoeveelheid kaarten afnemen die u wilt. U bent 24 uur per dag welkom in onze webwinkel vol met verjaardagskaarten, beterschapskaarten, condoleance kaarten, geboortekaarten en huwelijkskaarten. In onze webshop kunt u via de handige filter snel de verjaardagskaart vinden waar u naar op zoek bent. Doordat wij niet alleen groothandel, maar ook de uitgeverij van alle wenskaarten zijn, kunnen wij al onze verjaardagskaarten direct uit voorraad aan u leveren. Binnen 48 uur leveren wij de door u bestelde verjaardagskaarten.

Contact PrimeurCards

Wilt u graag verjaardagskaarten online bestellen? U bent voor verjaardagskaarten en alle andere kaarten welkom in onze kaarten groothandel PrimeurCards. Voor vragen en advies over de kaarten en overige informatie over onze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het telefoonnummer 0181-452882 of via e-mail op verkoop@primeurcards.nl.