Verjaardagskaarten

Verjaardagskaarten bestelt u snel en vertrouwd bij PrimeurCards. Wij zijn dé wenskaarten groothandel in Nederland en bieden u een groot assortiment luxe kaarten voor elke gelegenheid. Bedrijven, detailhandel, zelfstandigen en instellingen kunnen verjaardagskaarten bij ons bestellen tegen zeer scherpe inkoopprijzen!

Verjaardagskaarten voor de detailhandel

Bent u werkzaam in de detailhandel? Dan kunt u de luxe wenskaarten van PrimeurCards met een meer dan uitstekende marge verkopen aan uw klanten. Wilt u eerst graag meer informatie over de mogelijkheden en de verkoop van onze luxe wenskaarten? Een van onze vertegenwoordigers voorziet u graag vrijblijvend van alle informatie! Neem contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf door te spreken.

Verjaardagskaarten bestellen voor bedrijven, instellingen en zelfstandigen

Als bedrijf kunt u zeer voordelig verjaardagskaarten bestellen die u bijvoorbeeld kunt sturen naar uw personeel, klanten en leveranciers. U hoeft onze verjaardagskaarten dus niet door te verkopen om te kunnen profiteren van onze ongekend scherpe inkoopprijzen! Op jaarbasis kunt u zo flink besparen op de inkoop van wenskaarten!

Verjaardagskaarten online bestellen

U hoeft bij ons geen minimale hoeveelheid verjaardagskaarten of overige wenskaarten af te nemen. Ook voor kleine bestellingen kunt u 24 uur per dag terecht in onze webwinkel! Bent u op zoek naar een verjaardagskaart voor iemand die 50 is geworden? Bent u iemands verjaardag vergeten en wilt u diegene toch nog verrassen met een leuke verjaardagskaart? Of zoekt u een wenskaart met een specifieke print of specifiek thema? Via de handige filters vindt u snel de verjaardagskaart die u zoekt! Wij leveren de door u bestelde wenskaarten binnen 48 uur! Betalen doet u achteraf per factuur. Wij zijn niet alleen groothandel, maar ook de uitgeverij van alle verjaardagskaarten in ons assortiment. Dit betekent dat wij alle verjaardagskaarten in onze webwinkel altijd direct uit voorraad aan u kunnen leveren!