Condoleance kaarten

Condoleance kaarten met de mooiste dessins bestelt u snel en eenvoudig bij wenskaarten groothandel PrimeurCards. U kunt de condoleance kaart aan de binnenkant zelf voorzien van een persoonlijke condoleance tekst of een gedicht.

Condoleance tekst

Met een condoleance kaart betuigt u op een passende en persoonlijke manier u deelneming wanneer er iemand overlijdt. U laat de nabestaande(n) weten dat u in gedachten bij ze bent op dit moeilijke, ingrijpende en verdrietige moment. De condoleance kaarten van PrimeurCards zijn zeer luxe uitgevoerd. Van het dessin tot het gebruikte papier: alles aan onze condoleance kaarten is van de hoogste kwaliteit! U kunt kiezen voor een blanco kaart met alleen een foto, of kies voor een condoleance kaart met op de voorkant een condoleance tekst zoals “Met oprechte deelneming” of “Heel veel sterkte met het verlies”. De binnenkant van onze condoleance kaarten is bij elk product afgebeeld. Hier is nog voldoende ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven.

Condoleance kaarten voor bedrijven

Wij zijn een groothandel in wenskaarten, en leveren onze condoleance kaarten dan ook uitsluitend aan bedrijven, instellingen, stichtingen en retail. Particulieren kunnen onze wenskaarten tegen andere tarieven in de winkel kopen. Ook als ZZP’er kunt u condoleance kaarten en andere luxe wenskaarten bestellen bij PrimeurCards. Wij hanteren namelijk geen minimum afname! Dus ook als ZZP’er kunt u gebruik maken van onze gunstige inkoopprijzen en voordelig wenskaarten versturen naar uw zakelijke relaties. Naast condoleance kaarten, vindt u bij ons ook wenskaarten voor elke andere gelegenheid. U kunt bijvoorbeeld verjaardagskaarten bestellen, beterschapskaarten of zakelijke kerstkaarten.

Voordelen condoleance kaarten bestellen bij PrimeurCards

De voordelen van het bestellen van condoleance kaarten in onze webwinkel: ·        U betaalt achteraf ·        Binnen 48 uur geleverd ·        De scherpste inkoopprijzen ·        Geen minimale afname ·        Wederverkoper? Stel zelf u assortiment samen en bepaal zelf uw verkoopprijs van onze wenskaarten! ·        Tevredenheidsgarantie ·        Wij zijn ook wenskaarten uitgeverij en hebben dus steeds nieuwe en wisselende collecties! Heeft u vragen over onze condoleance kaarten, het bestelproces of onze leveringsconditie? Bel dan 0181 452882 en wij helpen u direct verder!