Condoleance kaarten

Heeft u een bedrijf, instelling, bent u zelfstandig of werkzaam in de detailhandel en bent u op zoek naar rouwkaarten? Dan bent u bij PrimeurCards aan het juiste adres! Wij staan bekend als dé wenskaarten groothandel van Nederland en hebben een ruim assortiment luxe kaarten voor elke gelegenheid. Altijd tegen een zeer scherpe inkoopprijs en binnen 48 uur geleverd!

Een mooi gebaar in moeilijke tijden

Een kaart zegt vaak meer dan 1000 woorden. Speciaal voor mensen die nabestaanden een hart onder de riem willen steken, hebben wij daarom met de grootste zorg een speciale collectie speciale, stijlvolle condoleance kaarten samengesteld. De rouwkaarten van PrimeurCards zijn voorzien van mooie, oprechte teksten waarmee de verstuurder zijn of haar medeleven op de juiste manier kan betuigen. 

Rouwkaarten voor de detailhandel

Heeft u een eigen zaak of bedrijf en wilt u graag condoleance kaarten aanbieden aan uw klanten? Door de zeer scherpe inkoopprijs van onze luxe rouwkaarten kunt u deze met een uitstekende marge verkopen.

Voor winkeliers is het mogelijk kaartenmolens / kaart displays (in bruikleen) af te nemen. Dit geeft uw winkel een professionele uitstraling en wij zorgen er tevens ook voor dat de molens altijd gevuld blijven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u geheel vrijblijvend van informatie. 

Heeft u een instelling, bedrijf of bent u zelfstandige?

Ook dan kunt u bij PrimeurCards terecht voor condoleancekaarten om uw werknemers of zakenpartners een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden. Uiteraard profiteert ook u van onze scherpe inkoopprijzen en snelle service. 

Condoleance kaarten online bestellen bij groothandel PrimeurCards

Alle wenskaarten die wij bij PrimeurCards aanbieden, zijn gemakkelijk online te bestellen. Wij hanteren geen minimale of maximale hoeveelheid die afgenomen kan worden dus u kunt altijd het aantal wenskaarten bestellen dat u wilt. 

Wilt u naast condoleance kaarten ook andere wenskaarten afnemen? Met behulp van een handige filter kunt u in onze webwinkel makkelijk de kaart vinden die u zoekt. Naast rouwkaarten, bieden wij onder andere ook verjaardagskaarten, beterschapskaarten, huwelijkskaarten en geboortekaarten aan. 

Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven onze kaarten ook zelf uit waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze condoleance kaarten of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl