Kaartenmolens voor detailhandel

Wilt u de luxe wenskaarten van PrimeurCards opnemen in uw assortiment? Voor winkeliers is het mogelijk kaartenmolens / wenskaarten displays met onze wenskaarten (in bruikleen) af te nemen. Met onze luxe wenskaarten en kaartenmolens biedt u een onderscheidend aanbod in uw regio. De marges voor winkeliers zijn zeer aantrekkelijk. U bepaalt zelf uw verkoopprijzen!

Wenskaarten displays met luxe wenskaarten

kaartenmolen met luxe wenskaartenWij vullen bij u de kaartenmolens met luxe wenskaarten. Wij leveren uitsluitend wenskaarten van de allerhoogste kwaliteit, en dat tegen zeer scherpe inkoopprijzen. Onze vertegenwoordigers laten u graag een aantal voorbeeldkaarten zien.

Wij leveren diverse soorten kaartenmolens (40 en 64 vaks) en complete wenskaarten displays. Heeft u specifieke eisen aan uw wenskaarten display? Wij denken graag met u mee en vinden altijd een passende oplossing.

Wij zorgen ervoor dat uw kaartenmolens altijd goed gevuld blijven zodat u geen omkijken heeft naar de verkoop van onze wenskaarten. U kunt bij ons terecht voor kaarten voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om verjaardagskaarten, condoleance kaarten, geslaagd kaarten of moederdagkaarten: u vindt het bij PrimeurCards!

Voor veel winkeliers zorgen de wenskaarten van PrimeurCards dan ook voor een flinke boost in de omzet!

Over PrimeurCards

Wij zijn een wenskaarten groothandel en uitgeverij van luxe wenskaarten voor elke gelegenheid. Wij leveren uitsluitend aan detailhandel, bedrijven en instellingen. U vindt onze luxe wenskaarten bij vele bedrijven in heel Nederland en België.

Kleine orders kunt u plaatsen via de webshop, maar voor winkeliers is het ook mogelijk complete 40 of 64 vaks kaartenmolens met inhoud te bestellen. Informeer direct naar de inkoopprijzen voor complete wenskaarten displays.

Kaartenmolen / wenskaarten display bestellen

Wilt u als winkelier een kaartenmolen / wenskaarten display bestellen? Bel ons direct op 0181 452882 of vul onderstaand contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, ons assortiment, leveringsvoorwaarden en onze scherpe inkoopprijzen voor winkeliers die volledige kaartenmolens willen afnemen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.