Felicitatie geboorte

Is er iemand in verwachting van een baby of is er kindje geboren? Voor het sturen van een felicitatie voor deze feestelijke gebeurtenis aan klanten, vrienden, familie en collega’s bieden wij een breed assortiment aan felicitatie geboorte kaarten. Er is keuze uit wenskaarten voor de geboorte van een zoon, dochter, tweeling of meerling.  Ook zijn er felicitatiekaarten om aanstaande ouders te feliciteren met de zwangerschap.
Compleet met beschreven tekst of helemaal blanco met veel ruimte voor het toevoegen van een persoonlijke felicitatie met de geboorte. Van romantisch tot kleurrijk en speels, of een beetje retro; felicitatie geboorte kaarten hebben wij in allerlei kleuren, stijlen en formaten. Met of zonder envelop. Al onze luxe wenskaarten zijn verpakt per vijf stuks.

Geboorte felicitatie kaarten voor de detailhandel

Onze sets met kaarten zijn altijd scherp geprijsd, wat betekent dat ondernemers binnen de detailhandel deze met een aantrekkelijke marge aan klanten kunnen verkopen. Maar ook andere ondernemers profiteren van onze aantrekkelijke inkoopsprijzen voor felicitatie geboorte kaarten. U kunt als bedrijf of secretariaat voor weinig geld een voorraad geboortekaarten aanleggen om naar personeelsleden en relaties te sturen om deze te feliciteren met de geboorte van hun kindje. Bovendien is er voor onze kaartensets geen minimale afname vereist; op die manier heeft u voordelig voor allerlei gelegenheden altijd een passende kaart ter beschikking. Denk bijvoorbeeld naast kaarten voor een felicitatie geboorte aan verjaardagskaarten, beterschapskaarten, condoleancekaarten of huwelijkskaarten.

Groothandelsprijzen voor felicitatie geboorte kaarten

Bij wenskaarten groothandel PrimeurCards bent u altijd verzekerd van een prima luxe kwaliteit kaarten. Onze ontwerpen zijn een aanwinst in het kaartenrek van uw winkel en worden door klanten graag gekocht. De aansprekende teksten en kleurige designs dragen daar zeker aan bij. Om de kwaliteit hoog te houden zorgen wij altijd voor een actueel en aantrekkelijk aanbod en houden bovendien onze prijzen laag. Op die manier kunt u binnen uw budget een gevarieerd assortiment felicitatie geboor kaarten en overige wenskaarten aanleggen voor uw bedrijf, stichting of verkooppunt.

Snelle bestelservice & bezorging geboorte felicitatie wenskaarten

Een of meerdere sets felicitatie geboorte kaarten bestellen? Dat gaat via onze website heel eenvoudig. Een minimale afname is niet nodig. Bovendien kunt u rekenen op lage verzendkosten en een snelle verzending binnen 48 uur, want de meeste kaartontwerpen hebben wij altijd op voorraad. Felicitatie geboorte wenskaarten groot inkopen of heeft u speciale wensen voor uw bedrijf? Neem dan even contact op met een van onze verkoopadviseurs via 0181 452 882 of vul het contactformulier in.