Felicitatie geboorte

Bent u voor uw bedrijf, instelling of als zelfstandige op zoek naar geboortekaarten? U kunt de mooiste geboorte felicitatie kaarten bestellen bij geboortekaarten groothandel PrimeurCards. Binnen Nederland zijn we de grootste wenskaarten groothandel en we hebben dan ook voor iedere gelegenheid een groot assortiment aan kaarten te koop, stuk voor stuk voor een scherpe inkoopprijs. Graag tot ziens in onze PrimeurCards webshop waar u makkelijk en snel wenskaarten kunt bestellen!

Groot assortiment geboortekaarten

Wanneer u op zoek bent naar geboortekaarten voor uw bedrijf of instelling, of als zelfstandige op zoek bent naar geboortekaarten om een felicitatie over te brengen, dan kunt u bij PrimeurCards terecht. We hebben een groot assortiment aan geboortekaarten te koop. Enkele voorbeelden hiervan zijn: geboortekaarten voor jongens, geboortekaarten voor meisjes en geboortekaarten voor tweelingen en meerlingen, voor vrouwen die in verwachting zijn of voor opa’s en oma’s die een kleinkind verwachten. Voor iedere kaart met felicitatie kunt u terecht in onze wenskaarten groothandel.

Hoge kwaliteit geboortekaarten

Bij PrimeurCards verkopen wij alleen geboortekaarten van hoge kwaliteit. Doordat wij niet alleen groothandel, maar ook de uitgeverij van alle wenskaarten zijn, kunnen wij u garanderen dat de wenskaarten stuk voor stuk van de hoogst haalbare kwaliteit zijn. Daarnaast kunnen we alle geboortekaarten direct uit voorraad aan u leveren. Wilt u informatie over de mogelijkheden en de verkoop van onze wenskaarten? Wij voorzien u graag vrijblijvend van alle informatie en mogelijkheden.

Populaire geboortekaarten van PrimeurCards

In het assortiment van PrimeurCards hebben we veel verschillende geboortekaarten te koop. Compleet met geschreven tekst of helemaal blanco met veel ruimte voor het toevoegen van een persoonlijke felicitatie met de geboorte. Van romantisch tot kleurrijk en speels, of een beetje retro: felicitatie geboortekaartjes hebben wij in allerlei kleuren, stijlen en formaten. Met of zonder envelop. Al onze luxe wenskaarten zijn verpakt per vijf stuks. Hieronder kunt u alles lezen over de populairste soorten geboortekaarten die te koop zijn in onze groothandel.

Geboortekaarten voor meisjes

In de kaartencollectie van PrimeurCards hebben we een groot assortiment aan geboortekaartjes voor meisjes. Wanneer iemand een dochter gekregen heeft is het extra leuk om een felicitatie via een kaart te sturen. In onze collectie hebben we roze kaarten, kaarten in neutrale kleuren en kaarten met dieren. Ook hebben we blanco kaarten met veel schrijfruimte.

Geboortekaarten voor jongens

Natuurlijk hebben we ook een groot assortiment geboortekaartjes voor jongens te koop. Het is hartstikke leuk om een felicitatie te sturen wanneer iemand een zoon verwacht of net heeft gekregen. Van blauwe kaarten tot kaarten met dieren en van blanco kaarten tot feestelijke kaarten met ballonnen: we hebben het allemaal in onze geboortekaarten collectie.

Geboortekaarten voor tweelingen en meerlingen

Verwacht een bekende een tweeling of een meerling? Dat is een felicitatie waard! Bij PrimeurCards hebben we in onze groothandel een groot aantal geboortekaarten voor tweelingen en meerlingen. Zo hebben we kaarten voor jongens, meisjes, maar ook voor een jongen en meisje. Daarnaast hebben we blanco kaarten die voor iedereen geschikt zal zijn!

Geboortekaarten voor bedrijven, instellingen en ZZP’ers

Heeft u een bedrijf in de detailhandel, een instelling of bent u ZZP’er? Wanneer u een bedrijf of instelling heeft dan kunt u onze grote collectie geboortekaarten verkopen aan uw klanten. In onze groothandel verkopen we de wenskaarten voor scherpe prijzen, wat zorgt voor een uitstekende marge. Ook als ZZP’er kunt u kaarten bij ons kopen. Hierdoor heeft u altijd mooie wenskaarten te versturen aan uw personeel, klanten en andere contacten. Wilt u informatie over de mogelijkheden en de verkoop van onze wenskaarten? Wij voorzien u graag vrijblijvend van alle informatie.

Voordelen PrimeurCards

PrimeurCards wordt ook wel dé geboortekaarten groothandel van Nederland genoemd. Wilt u kaarten bij ons bestellen? Hieronder ziet u alle voordelen van het bestellen van wenskaarten bij PrimeurCards:

  • Groot assortiment geboortekaarten
  • Scherpe groothandelsprijzen
  • Niet naar wens? Wij geven u omruilgarantie
  • Mogelijkheid om achteraf te betalen
  • Snelle levering: binnen 48 uur door DHL bezorgd

Geboortekaarten online bestellen

Online geboortekaarten bestellen? U kunt bij PrimeurCards gemakkelijk ons grote assortiment geboortekaarten online bestellen. Bij ons geldt geen minimale of maximale hoeveelheid aan wenskaarten. U kunt de hoeveelheid kaarten afnemen die u wilt. U bent 24 uur per dag welkom in onze webwinkel vol met de mooiste wenskaarten om een felicitatie over te brengen of iemand sterkte te wensen in een moeilijke periode. In onze webshop kunt u via de handige filter snel de wenskaart vinden waar u naar op zoek bent. Doordat wij niet alleen groothandel, maar ook de uitgeverij van alle wenskaarten zijn, kunnen wij al onze geboortekaarten direct uit voorraad aan u leveren. Binnen 48 uur leveren wij de door u bestelde kaarten.

Contact PrimeurCards

Wilt u graag geboortekaarten online bestellen? U bent voor geboortekaarten en alle andere wenskaarten, zoals beterschapskaarten en verjaardagskaarten, welkom in onze kaarten groothandel PrimeurCards. Voor vragen en advies over de kaarten en overige informatie over onze mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het telefoonnummer 0181-452882 of via e-mail op verkoop@primeurcards.nl.