De leukste verrassingen voor een zwanger stel!

Een kindje krijgen is het allermooiste wat er is. Naast dat de ouders een prachtig kind wordt geschonken, is het natuurlijk heerlijk om allerlei leuke felicitaties en cadeaus te ontvangen.

Wat is nou een goede manier om een zwanger stel te feliciteren? Houd je het simpel of wil je groots uitpakken? Een felicitatie hoeft zeker niet altijd heel speciaal te zijn. Liefdes- en gelukwensen zijn vaak al genoeg!

Het is heel begrijpelijk dat je nadenkt over hoe je die wilt overbrengen. Hieronder hebben wij 6 leuke verrassingen voor een zwanger stel op een rijtje gezet. Veel lees- en felicitatieplezier!

Feestje

Als je het gevoel hebt dat het zwangere stel ervoor open zou staan, kan het heel leuk zijn om een verrassingsfeestje te geven. Misschien wordt het niet al te laat, maar dat maakt het zeker geen minder speciale verrassing.

Kies met een select groepje je gasten zorgvuldig uit en zorg dat het zwangere stel kan. Denk na over de locatie en misschien een leuk thema. Gebruik op het gebied van versieren en ‘coming out’ natuurlijk vooral je eigen creativiteit en bedenk wat jouw ‘gasten’ leuk zouden vinden. Geen twijfel erover mogelijk dat je het zwangere stel een onvergetelijke ervaring bezorgd.

Gedicht of tekstje

Een mooi gedicht of tekstje is een geweldig cadeau om te krijgen. Soms is het makkelijker je in een kort tekstje of gedicht uit te drukken dan in woorden. Het maakt niet uit of je wel of niet zelf iets schrijft. Zolang jij achter de woorden op papier staat, kan deze verrassing niet mislukken. Denk ook na over hoe je wilt dat de gelukkigen het ontvangen. Draag je het zelf voor of schrijf je het voor ze op? Er is veel mogelijk.

Kaartje

Zoals in de inleiding al staat hoeft een verrassing voor een zwanger stel niet altijd heel speciaal te zijn. Het kan ook genoeg zijn om gewoon een kaartje te sturen. Zeker als de baby net geboren is, zijn er ouders die liever een kaartje krijgen dan dat ze worden verrast met een druk feestje. Zoek een mooi kaartje met een boodschap die jij passend vindt en schrijf er eventueel wat in: geen twijfel erover mogelijk dat het zwangere stel blij gaat zijn!

Liedje

Ben je een beetje muzikaal en durf je wel een liedje op te voeren? Dan is het zeker een unieke manier om de (toekomstige) ouders op deze manier te feliciteren. Je kunt zelf iets schrijven of een bestaand liedje spelen, naar eigen smaak en invulling. Als je een leuke tekst kan verzinnen, kan je dit ook over een bestaand nummer zingen. Er zijn talloze mogelijkheden! Met muziek maak je iedereen blij ;)

Knuffel

Bij een pasgeboren baby hoort natuurlijk een knuffel. Iedereen heeft vroeger, of misschien nog steeds wel, een lievelingsknuffel gehad. Het is moeilijk inschatten welke knuffel het kindje uiteindelijk kiest als favoriet, maar je kan een gokje wagen! De baby zal ongetwijfeld heel tevreden zijn met een zachte knuffel.