Originele ideeën voor een vakantiekaartje

Het is lente en dat betekent dat het einde van het schooljaar er weer bijna aankomt. Ook dit jaar doen er weer duizenden scholieren eindexamen op het de middelbare school. Het is natuurlijk leuk om iemand te feliciteren als diegene geslaagd is, wat zeker goed kan door een kaartje te sturen. Hieronder hebben we een aantal mogelijkheden opgeschreven voor kaartjes voor iemand die net geslaagd is. Veel leesplezier!

Komt het kaartje aan?

Ten eerste is het belangrijk om op tijd te beginnen. Vooral als je van plan bent om een kaartje naar het buitenland te sturen, moet je ervoor zorgen dat je op tijd begint met schrijven en versturen. Het kan namelijk een paar dagen tot weken duren voordat de kaart de ontvanger bereikt, afhankelijk van de afstand en het postvervoer.

Een ander belangrijk punt om op te letten is het adres van de ontvanger. Zorg ervoor dat je het juiste adres hebt en dat het goed geschreven is. Het is ook een goed idee om het adres nog eens te controleren voordat je de kaart verstuurt, zodat je zeker weet dat het naar de juiste persoon wordt gestuurd.

Wat voor kaart is geschikt?

Een ander belangrijk punt is het kiezen van de juiste kaart. Er zijn talloze kaarten om uit te kiezen, van traditionele kerst- en nieuwjaarskaarten tot kaarten met een persoonlijke boodschap of foto. Het kiezen van de juiste kaart kan een belangrijke rol spelen in hoe de ontvanger jouw kaart zal ontvangen en waarderen. Iets belangrijks om te bedenken is in hoeverre jouw kaart past bij de situatie van de ontvanger op dat moment. Blijft iemand de vakantie thuis, sla je waarschijnlijk een andere toon aan dan wanneer je een kaartje stuurt aan iemand die een maand weg is.

Hoe vul je het kaartje in?

Als je een kaart stuurt naar iemand die je niet zo goed kent, zoals een collega of een buurman, dan is het wellicht verstandig om een meer neutrale kaart te kiezen, zoals een kaart met een klassiek ontwerp en een algemene boodschap. Voor goede vrienden en familie kun je kiezen voor een kaart met een persoonlijkere boodschap en een bijzonder ontwerp. Bij Primeurcards bieden we allerlei soorten aan.

Versturen maar!

Tot slot is het belangrijk om je eigen stijl en persoonlijkheid in de kaart te laten zien. Het schrijven van een kaart is een kans om jezelf te uiten en om te laten zien hoeveel je om de ontvanger geeft. Wees creatief en gebruik je eigen woorden om een warme en persoonlijke boodschap te schrijven.