Geslaagd kaarten

Diploma gehaald? Dan is er niets leukers dan een heleboel geslaagd kaarten te ontvangen! In de examenperiode worden er dan ook veel geslaagd kaarten verkocht en verstuurd! Spring hier als winkelier of bedrijf slim op in door uw wenskaarten te bestellen bij de voordeligste wenskaarten groothandel van Nederland.

Groothandel geslaagd kaarten voor winkeliers

Wij zijn niet alleen groothandel, maar ook zelf uitgever van luxe wenskaarten. Het assortiment in onze webshop wordt dan ook steeds weer vernieuwd. Onze geslaagd kaarten en andere wenskaarten vindt u ook nergens goedkoper! Heeft u een winkel en wilt u meer halen uit de verkoop van wenskaarten? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Door het aanbieden van het assortiment wenskaarten van PrimeurCards zult u meer wenskaarten verkopen en ook een (veel) hogere marge maken. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en alle voordelen van het opnemen van de geslaagd kaarten, verjaardagskaarten en alle andere wenskaarten in uw assortiment!

Felicitatiekaarten voor bedrijven en instellingen

Iedereen die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kan direct geslaagd kaarten en wenskaarten voor andere gelegenheden bij ons in de webshop bestellen. Uw werknemers zullen het zeer waarderen dat zij van u een geslaagd kaart ontvangen wanneer ze zijn geslaagd voor school, een studie of een cursus. Onze kaarten zijn ook zeer geschikt om te sturen naar uw klanten of leveranciers. Stuur bijvoorbeeld een kaartje wanneer iemand jarig is of ter ere van iemands huwelijk. Uw zakelijke relaties zullen dit zeker op prijs stellen!

Geslaagd kaarten bestellen

U hoeft geen account aan te maken maar kunt als retailer, stichting, bedrijf, instelling of ZZP’er uw geslaagd kaarten en andere wenskaarten direct bestellen in onze webshop. Er geldt geen minimum afname en u hoeft alleen uw KvK nummer te vermelden om gebruik te maken van onze scherpe inkoopprijzen. De felicitatiekaarten worden vervolgens binnen 48 uur bij u bezorgd. Naast geslaagd kaarten kunt u bij ons ook kaarten kopen voor elke andere gelegenheid! Kijk bijvoorbeeld ook eens bij onze kerstkaarten, beterschapskaarten of condoleance kaarten.