Geslaagd kaarten

Bent u op zoek naar een kaart om iemand te feliciteren omdat hij geslaagd is voor een examen of diploma of zoekt u een andere geslaagd kaart met een leuke tekst of print? Bij kaarten groothandel PrimeurCards bent u aan het juiste adres voor al uw wenskaarten. Al onze kaarten zijn binnen 48 uur leverbaar en te koop aan een zeer scherpe inkoopprijs!

Geslaagd wenskaarten voor elke gelegenheid

Of u nu gefeliciteerd wil zeggen omdat iemand geslaagd is voor zijn diploma, examen of rijbewijs: wij hebben een grote collectie geslaagd kaarten voor iedere gelegenheid. Kaarten met grappige teksten, vrolijke afbeeldingen of een mooi complimentje, u kunt het allemaal vinden bij PrimeurCards. Is een geslaagd kaart toch niet precies wat u zoekt? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere wenskaarten!

Bent u werkzaam in de detailhandel?

Wilt u uw klanten graag luxe wenskaarten aanbieden? Door de zeer scherpe inkoopprijs van onze kaarten kunt u onze slagingskaarten met een uitstekende marge verkopen. Voor winkeliers is het tevens mogelijk kaartenmolens / kaart displays (in bruikleen) af te nemen. Dit geeft uw winkel niet alleen een professionele uitstraling maar wij zorgen er ook voor dat de kaartenmolens gevuld blijven.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u geheel vrijblijvend van informatie. 

Heeft u een instelling, bedrijf of bent u zelfstandige?

Ook dan is het voor u mogelijk om voordelig wenskaarten voor werknemers of zakenpartners te kopen via PrimeurCards. Uiteraard profiteert ook u van onze scherpe inkoopprijzen zodat u voor een lage prijs een glimlach op het gezicht van uw personeel, klanten of leveranciers tovert. 

Online bestellen bij PrimeurCards

Alle geslaagd kaarten die wij aanbieden, zijn gemakkelijk online te bestellen. Wij hanteren geen minimale of maximale hoeveelheid kaarten die afgenomen kan worden dus u kunt altijd het aantal kaarten bestellen dat u wilt. Door middel van een handige filter kunt u in onze webwinkel de kaart vinden die u zoekt. Naast geslaagd kaarten, bieden wij onder andere ook verjaardagskaarten, beterschapskaarten, huwelijkskaarten, geboortekaarten en bedanktkaarten aan. 

Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven onze kaarten ook zelf uit, waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een bepaalde kaart of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl