Kind

Bent u op zoek naar een leuke verjaardagskaart voor een kind? Bij PrimeurCards vindt u een ruim aanbod altijd een feestelijke verjaardagskaart voor kinderen van alle leeftijden! Wij zijn dé wenskaarten groothandel van Nederland en bieden bedrijven, zelfstandigen en de detailhandel luxe wenskaarten aan tegen een zeer scherpe inkoopprijs. Doordat wij onze kaarten zelf uitgeven, kunnen wij deze altijd binnen 48 uur leveren! Snel én voordelig, wat wilt u nog meer? 

Ons assortiment kind verjaardagskaarten 

Voor de meeste kinderen is hun verjaardag hun favoriete dag van het jaar. Wat is er leuker dan cadeautjes krijgen en de hele dag in het middelpunt van de aandacht staan? Tegenwoordig sturen veel mensen een appje of mailtje om een kind te feliciteren, maar als u een de jarige echt wilt verrassen, is er niks leuker dan een mooie verjaardagskaart! Bij PrimeurCards vindt u voor elk kind iets wils! Van een luxe kinder verjaardagskaart met een draaischijf waarmee u zelf de leeftijd in kunt stellen tot een schattige kind verjaardagskaart met een giraffe, u vindt het allemaal bij PrimeurCards! Elke verjaardagskaart kind wordt geleverd met een bijpassende, gekleurde enveloppe en heeft een blanco binnenzijde zodat er genoeg plek is voor uw persoonlijke verjaardagswens!

Wenskaarten voor de detailhandel

Heeft u een winkel en wilt u uw klanten graag kind verjaardagskaarten aanbieden? Door de zeer voordelige inkoopprijs van een kinder verjaardagskaart van PrimeurCards, kunt u deze altijd met een zeer goede marge verkopen!

U heeft als winkelier tevens de mogelijkheid een kaartenmolen / kaart display in bruikleen van ons af te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw kaartenmolen ten alle tijden gevuld blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij voorzien u geheel vrijblijvend van informatie. 

Verjaardagskaart kind voor bedrijven en zelfstandigen

Heeft u een eigen bedrijf, instelling of bent u werkzaam als ZZP’er? Ook u profiteert bij PrimeurCards van onze scherpe inkoopprijzen en snelle levering en kunt dus zeer voordelig kinder verjaardagskaarten kopen! 

Online bestellen bij PrimeurCards

U kunt elke verjaardagskaart kind uit ons assortiment gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Wij hanteren geen minimale of maximale hoeveelheid die afgenomen kan worden, dus u kunt altijd het aantal kaarten bestellen dat u wilt. Wilt u naast verjaardagskaarten voor kinderen ook andere wenskaarten afnemen? Met behulp van een handige filter kunt u in onze webwinkel makkelijk de kaart vinden die u zoekt. Wij bieden naast verjaardagskaarten ook beterschapskaarten, condoleancekaarten, huwelijkskaarten, geboortekaarten en bedanktkaarten aan. 

Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven al onze producten ook zelf uit, waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een verjaardagskaart, een bestelling of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl