Kerstkaarten

Kerstkaarten kopen


Wilt u feestelijke kerstkaarten bestellen tegen scherpe groothandelsprijzen? Dat doet u natuurlijk bij PrimeurCards: dé kerstkaarten groothandel van Nederland! Wij leveren luxe kerstkaarten aan bedrijven, instellingen en de detailhandel. Ook wanneer u ZZP’er bent kunt u goedkope kerstkaarten bestellen in onze webshop. Verkoop onze kerstkaarten vervolgens door of verras uw zakelijke relaties deze decembermaand met een persoonlijke kerstwens.

Kerstkaarten groothandel voor bedrijven, instellingen en ZZP’ers

Heeft u een bedrijf in de detailhandel, een instelling of bent u een ZZP’er? Dan kunt u onze enorme collectie kerstkaarten verkopen aan uw klanten. De kerstkaarten zijn verpakt in een box waarin meerdere kaarten zitten. Bij onze wenskaarten groothandel koopt u al kaarten in vanaf 5,9 cent per stuk inclusief envelop. De adviesprijs staat steeds vermeld bij onze producten, maar u bent natuurlijk vrij om zelf de verkoopprijs van de kerstkaarten te bepalen. Op deze manier is een uitstekende marge mogelijk. Dankzij onze unieke collectie kerstkaarten onderscheidt u zich lokaal en trekt u tegelijkertijd de prijsbewuste consument over de streep om bij u te kopen. Ook voor ZZP’ers zijn onze wenskaarten ideaal om aan te schaffen. Hiermee heeft u namelijk altijd mooie kerstkaarten om te versturen naar uw personeel, klanten of andere contacten.

Uitgebreid assortiment kerstkaarten

PrimeurCards heeft een ruim assortiment aan kerstkaarten. Wij verkopen zowel kaarten met felle kleuren als met rustige, zachte kleurtinten in een feestelijk kerstthema. Daarbij hebben we kleine en grote kaarten met of zonder envelop. Zo is er in onze collectie wenskaarten voor ieder wat wils te vinden. Onze magische kerstkaarten hebben prachtige designs en zijn ideaal om een mooie kerstwens uit te sturen tijdens de feestdagen. De kerstkaartjes zijn eenvoudig online te bestellen via onze webshop, waarna ze snel bij u geleverd worden.

Kerstkaarten met afbeelding

De grote kaartencollectie van PrimeurCards bestaat onder andere uit kerstkaarten met enkel een afbeelding op de voorkant. Deze kaarten hebben verder geen tekst. De blanco binnenkant of de achterkant biedt echter voldoende plaats om een persoonlijke boodschap te schrijven die gericht is aan de ontvanger van de kerstkaart.

Kerstkaarten met tekst

In onze groothandel vindt u ook sfeervolle kerstkaarten die alleen maar tekst bevatten. Denk aan kerstwensen zoals ‘Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’ of ‘Merry Christmas’. Bij deze wenskaarten is er aan de binnenzijde of achterzijde genoeg plek om een eigen tekst te schrijven of bijvoorbeeld een leuke tekening te maken.

Kerstkaarten met tekst en afbeelding

Naast wenskaarten met alleen tekst of een afbeelding heeft PrimeurCards ook een ruim aanbod aan kerstkaarten die voorzien zijn van een tekst én afbeelding. Deze kaarten zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen. We hebben onder meer kerstkaarten met een afbeelding op de voorkant en een tekst aan de binnenkant. Ook andersom is mogelijk: kerstkaarten met tekst aan de voorkant en een afbeelding binnenin. Verder kunt u bij ons kerstkaarten bestellen die zowel een tekst als afbeelding aan de buitenkant hebben. Bij deze kaarten heeft u binnenin nog voldoende plek voor een persoonlijke kerstwens.

De voordelen van PrimeurCards

Wij zijn dé wenskaarten groothandel van Nederland. Bij PrimeurCards kunt u de allermooiste kerstkaarten goedkoop kopen via telefoon of onze webshop. Hieronder ontdekt u alle voordelen die u ervaart door kerstkaartjes te bestellen bij ons:

  • Snelle levering: de wenskaarten worden binnen de 48 uur door DHL bezorgd.
  • U heeft de keuze uit een groot assortiment kerstkaarten.
  • U profiteert van scherpe groothandelsprijzen.
  • Er is geen minimale of maximale hoeveelheid af te nemen kaarten.
  • Zijn de producten niet naar wens? Wij bieden omruilgarantie.
  • Bij PrimeurCards is het mogelijk om achteraf te betalen.

Goedkope kerstkaarten kopen van hoge kwaliteit

Wij verkopen kerstkaarten van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Kerstkaarten kopen doet u dan ook nergens goedkoper als bij ons! Doordat we naast groothandel ook de uitgeverij van de wenskaarten zijn, garanderen wij u dat iedere kaart van de hoogst haalbare kwaliteit is. Daarbovenop zijn al onze kerstkaarten meteen uit voorraad leverbaar. Bent u benieuwd naar meer weten over de mogelijkheden en de verkoop van onze kerstkaarten? Primeurcards informeert u graag vrijblijvend over de verschillende opties.

Kerstkaarten bestellen: online of telefonisch

Kerstkaarten bestelt u makkelijk via onze webshop. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling telefonisch door te geven op het nummer 0181 45 28 82. Wij zijn tijdens de week bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. De door u bestelde kerstkaarten worden binnen de 48 uur bij u geleverd, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling. Betalen doet u achteraf. Heeft u een vraag over onze kerstkaarten, over andere wenskaarten of in verband met de leveringsvoorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. U kunt ons naast telefonisch tevens bereiken via het mailadres verkoop@primeurcards.nl of door het contactformulier in te vullen op de website. Ook bij het bestellen van kerstkaarten geldt onze unieke tevredenheidsgarantie.