Blanco

Bent u op zoek naar luxe wenskaarten die u geheel persoonlijk kunt maken met uw eigen tekst? Bij PrimeurCards, dé wenskaarten groothandel van Nederland, vindt u de mooiste, grappigste en leukste blanco wenskaarten voor elke gelegenheid. Wij leveren kaarten voor bedrijven, zelfstandigen en de detailhandel en geven al onze wenskaart zelf uit. Hierdoor kunnen wij ze altijd tegen een zeer voordelig prijs aanbieden en al binnen 48 uur leveren!

Ons assortiment blanco wenskaarten

Bij PrimeurCards vindt u een zeer ruim assortiment luxe kaarten voor elke gelegenheid zoals verjaardagskaarten, bedanktkaarten en beterschapskaarten maar het kan natuurlijk dat iemand een kaart voor een zeer speciale gelegenheid zoekt of zijn of haar wens of gedachte het liefst in zijn of haar eigen woorden overbrengt. Voor deze momenten vindt u bij
PrimeurCards een breed scala aan blanco wenskaarten voor de detailhandel, ondernemingen en ZZP’ers. Elke blanco wenskaart uit ons assortiment is uitgevoerd in full colour en wordt geleverd met een bijpassende enveloppe.

Wij hanteren geen minimale of maximale afnamehoeveelheid, dus u kunt altijd zoveel kaarten bestellen als u wilt.

Blanco wenskaarten voor de detailhandel

Bent u de eigenaar of inkoper van een winkel en wilt u graag luxe blanco wenskaarten aanbieden aan uw klanten? Doordat wij onze kaarten zelf drukken, kunnen wij deze tegen een zeer voordelige inkoopprijs aanbieden. Hierdoor kunt u deze altijd met een zeer goede marge verkopen.

U heeft als winkelier tevens de mogelijkheid een kaartenmolen / kaart display in bruikleen van ons af te nemen. Wij zorgen er dan ook voor dat uw kaartenmolen ten alle tijden gevuld blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij voorzien u geheel vrijblijvend van informatie.

Luxe wenskaarten voor bedrijven en zelfstandigen

Heeft u een bedrijf of instelling? Of bent u werkzaam als ZZP’er? Ook dan kunt u bij PrimeurCards tegen een zeer scherpe prijs luxe blanco wenskaarten kopen voor uw werknemers, klanten en/of zakenpartners.

Uw blanco wenskaarten online bestellen bij PrimeurCards

U kunt de blanco wenskaarten uit ons assortiment gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Aangezien wij geen minimale of maximale hoeveelheid die afgenomen kan worden hanteren, kunt u altijd het gewenste aantal kaarten bestellen. Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven al onze producten ook zelf uit, waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd.

Wilt u naast blanco wenskaarten ook kaarten voor bepaalde gelegenheden afnemen? Met behulp van een handige filter kunt u in onze webwinkel makkelijk de kaart vinden die u zoekt.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze blanco wenskaarten of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl.