Zomaar

Bent u op zoek naar een zomaar kaart om te versturen naar iemand uit uw omgeving? Bij PrimeurCards vindt u de mooiste zomaar kaarten in het assortiment! Met dit kleine gebaar laat u een vriend, familielid of andere persoon die u dierbaar is weten dat u aan hem of haar denkt. Al onze zomaar wenskaarten worden door onszelf uitgegeven, waardoor we ze tegen een scherpe prijs aanbieden en snel kunnen leveren.

Zomaar een kaartje

Een zomaar kaart is een klein gebaar met een grote betekenis en wordt tegenwoordig steeds vaker verstuurd. Hiermee verrast u een dierbare en toont u hoe kostbaar hij of zij voor u is. Een mooie wenskaart van PrimeurCards met een lieve boodschap op tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

Zomaar kaarten voor uw detailhandel

Ook als u een winkel heeft en leuke zomaar kaarten te koop wilt aanbieden bent u bij PrimeurCards aan het juiste adres. De wenskaarten zijn van de allerhoogste kwaliteit en hebben een voordelige inkoopprijs, waardoor u deze met een goede marge kunt verkopen. Wanneer u onze luxekaarten opneemt in uw assortiment heeft u als winkelier de mogelijkheid om een kaartenmolen/kaart display in bruikleen af te nemen. Wij zorgen ervoor
dat uw kaartenmolen altijd goed gevuld blijft en u hier geen omkijken naar heeft.

Bestel uw favoriete zomaar kaarten online

De zomaar kaarten van PrimeurCards zijn makkelijk online te bestellen via onze webshop. Hier bent u 24 uur per dag welkom om ons ruime assortiment te ontdekken. Of u nu zomaar een kaartje wilt sturen met een blije, troostende of bemoedigende boodschap, bij PrimeurCards vindt u het allemaal. Bovendien zit u bij ons niet vast aan een minimaal of maximaal aantal kaarten, waardoor u zelf de hoeveelheid die u aankoopt bepaalt. Als
groothandel en uitgeverij van wenskaarten kunnen wij onze artikelen direct uit voorraad leveren.

De voordelen van PrimeurCards

Bij PrimeurCards profiteert u van talrijke voordelen. Als grootste wenskaarten groothandel van Nederland hebben wij een uitgebreid aanbod met de mooiste kaarten voor iedere gelegenheid. Daarbij bieden we scherpe groothandelsprijzen, de optie tot achteraf betalen en omruilgarantie. Doordat wij groothandel én leverancier zijn, worden uw favoriete kaarten altijd binnen de 48 uur bezorgd.

Contacteer PrimeurCards

Heeft u vragen of wilt u advies over een bepaald product? Dan staan wij graag voor u klaar om u verder te helpen. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0181 45 28 82. Indien u liever mailt kunt u ons contacteren via het e-mailadres verkoop@primeurcards.nl. Nadat wij uw e-mail hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.