Pensioen

Heeft u een winkel, eigen bedrijf of bent u zelfstandige en zoekt u kaarten om iemand te feliciteren met zijn of haar pensioen? Bij groothandel PrimeurCards bent u aan het juiste adres voor al uw wenskaarten. Wij hebben een grote assortiment luxe kaarten die door onszelf uitgegeven worden. Daarom zijn al onze wenskaarten altijd scherp geprijsd en binnen 48 uur leverbaar!

Ons aanbod pensioen kaarten

Veel mensen kunnen niet wachten tot ze eindelijk met pensioen kunnen gaan dus dit heugelijke feit moet natuurlijk gevierd worden! In de webshop van Primeurcards vindt u een mooie selectie wenskaarten waarmee u iemand die met pensioen gaat of is, kunt feliciteren. Al onze pensioen wenskaarten hebben een blanco binnenzijde zodat er genoeg plek is voor een persoonlijke boodschap. 

Luxe kaarten voor de detailhandel

Heeft u een winkel en bent u op zoek naar pensioen kaarten om aan te bieden aan uw klanten?  Door de zeer voordelige inkoopprijs van onze wenskaarten kunt u deze altijd met een zeer goede marge verkopen!

Wij bieden winkeliers de mogelijkheid een professionele kaartenmolens / kaart displays (in bruikleen) van Primeurcards af te nemen. Wij zorgen ervoor dat uw kaartenmolen ten alle tijden gevuld blijft!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u geheel vrijblijvend van informatie. 

Zoekt u pensioen wenskaarten voor werknemers of zakenpartners?

Heeft u een instelling of bedrijf of bent u als zelfstandige werkzaam en gaat een van uw personeelsleden of zakenpartners met pensioen? Ook u kunt bij Primeurcards terecht voor luxe wenskaarten. Uiteraard profiteert u ook van onze scherpe inkoopprijzen. 

Online bestellen bij PrimeurCards

U kunt het hele assortiment van dé wenskaarten groothandel van Nederland gemakkelijk online bestellen via onze webshop. Wij hanteren geen minimale of maximale hoeveelheid die afgenomen kan worden, dus u kunt altijd het aantal kaarten bestellen dat u wilt. Wilt u ook wenskaarten voor andere gelegenheden afnemen? Met behulp van een handige filter kunt u in onze webwinkel de kaart vinden die u zoekt. Naast pensioen kaarten, bieden wij ook beterschapskaarten, huwelijkskaarten, verjaardagskaarten, geboortekaarten en bedanktkaarten aan. 

Wij zijn niet alleen een groothandel maar geven al onze producten ook zelf uit, waardoor deze altijd op voorraad zijn. Uw bestelling wordt binnen 48 uur geleverd. 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een bepaalde kaart of bent u op zoek naar advies? Wij helpen u graag verder! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0181-452882 of door een mail te sturen naar verkoop@primeurcards.nl